logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Baltic Drift Grand Final 2024

Sv 06.10.2024 12:00
Biķernieku kompleksā sporta bāze
Tas brīdis ir klāt -  arī drifta disciplīna oficiāli noslēgs 2024. gada sezonu. 5. un 6. oktobrī, Biķernieku sporta kompleksā norisināsies Ziemeļeiropas Zonas drifta čempionāta fināls, jeb Grand Final 2024, kas ietvers arī fināla sacensībās Livonijas drifta čempionāta finālu, Latvijas drifta čempionāta finālus, Latvijas drifta kausa finālu, Lietuvas Semi Pro čempionāta finālu un , protams, NEZ drifta čempionāta finālu.

Ar sportistiem organizators atsevišķi iepazīstinās tuvojoties sacensībām, bet noteikti var minēt, ka būs gan skaļas atgriešanās, gan populārākie Latvijas braucēju vārdi, plānots, ka uz starta izies ap 150 dalībniekiem 3 ieskaites klasēs.

Sacensības būs īpašas ne tikai ar to, ka šis ir sezonas noslēgums, bet arī ar to, ka paralēli drifts notiks divās trasēs vienlaicīgi, un driftu varēs vērot vienlaicīgi, jo konfigurācijas veidotas tā, ka abas ir integrētas lielajā Biķernieku trasē- Semi Pro un  Pro klases brauks Biķernieku lielajā trasē, bet Street- Spīdveja stadionā, jeb ierastais sezonas atklāšanas koncepts, šoreiz sezonas noslēgumā.

Visās ieskaites klasēs, kurās tiks noskaidroti labākie ir sīva cīņa arī par sezonas kopvērtējumu, uzvarētāji un tādi kārtīgi līderi izteikti nav nevienā no ieskaitēm, starp citu, lai saprastu cik tieši aizraujošs būs sezonas noslēgums uzskaitīsim Jums kādi tituli tieši izšķirsies sezonas noslēgumā: Ziemeļeiropas čempions, Livonijas čempions, Latvijas  PRO un Semi Pro čempions, Street klases uzvarētājs, Lietuvas Semi pro čempions, Čempionātu komanda, Street labākā komanda, Čempionu kauss, Junioru kauss, Gada debija, Master 40+ un Ladies cup.

Saistībā ar dalībnieku skaitu sacensības norisināsies divas pilna dienas. Sestdienā būs iespēja vērot visām klasēm gan treniņbraucienus, gan kvalifikācijas braucienus, bet Lietuvas Semi Pro čempionātam Tandēmus. Svētdienā visas klases aizvadīs savus tandēmu treniņus un tad jau galvenās tandēmu cīņas divās trasēs vienlaicīgi.

Trīs trases konfigurācijas,  viena norises vieta, Biķernieku kompleksās sporta bāzes galvenā trase, 5 tandēmu sesijas, jeb fināli, drifts pa tumsu, jo Street klasei fināli plānoti dienas otrajā pusē un arī LT fināli, atvērtais dalībnieku parks.

Iegādājoties biļeti uz sacensībām tā automātiski iekļauj sestdienas apmeklējumu, kas ir kā bonuss katrai biļetei, lielākajiem faniem ir iespēja apmeklēt abas divas sacensību dienas par to pašu vienas biļetes cenu.

Vairāk informācijas: http://www.driftlatvia.com

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Baltic Drift Grand Final 2024 Sv 06.10.2024 12:00 Biķernieku kompleksā sporta bāze 10.00 - 25.00
Pasākums Baltic Drift Grand Final 2024
Datums / Laiks Sv 06.10.2024 12:00
Norises vieta Biķernieku kompleksā sporta bāze
Cena 10.00 - 25.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 6.53% apmērā no katras biļetes cenas!
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: latviešu,angļu
Bezmaksas ieeja: līdz 10 gadu vecumam
Pasākuma ilgums: 5. un 6. oktobrī
Ieeja pasākumā: no plkst. 9:00
Vieta cilvēkam ar invaliditāti ratiņkrēslā:  ir
Atlaide cilvēkam ar invaliditāti ratiņkrēslā:  bezmaksas ieeja
 
Motoru sports var būt bīstams! Neskatoties uz to, ka organizators veic visus iespējamos drošības un piesardzības pasākumus, motoru sportā var notikt neparedzami negadījumi. Apmeklētāji ir pilnībā atbildīgi par sevi un tiem pastāvīgi ir jāvērtē vai viņu drošība sacensību norises vietā nav apdraudēta, lūdzam nelīst zem nožogotajām lentēm, un neapiet norises vietu caur neatļautām vietām.

Aizliegts ienest un izmantot pasākuma norises vietā šādas lietas: lāzerus vai jebkādas līdzīgas ierīces, līdzpaņemtus ēdienus, dzērienus, ieskaitot alkoholu un apreibinošās vielas,  sprāgstvielas, pirotehniku, šaujamieročus, aukstos ieročus un citus asus priekšmetus.

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Organizators
EVENT MASTERS SIA
Pļavmalas, Ropaži, LV-2135, Ropažu nov.,
Vien. Reģ. Nr.: 40103913961
Pasākums Baltic Drift Grand Final 2024
Datums / Laiks Sv 06.10.2024 12:00
Norises vieta Biķernieku kompleksā sporta bāze
Cena 10.00 - 25.00
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot