logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Ziemassvētku koncerts Ave Maria. Olga Pjatigorska - soprāns, Edīte Alpe - ērģeles

Sv 29.12.2024 19:00
Rīgas Sv. Jāņa baznīca
Ziemassvētku koncerts AVE MARIA
Koncertā piedalās: Olga Pjatigorska - soprāns, Edīte Alpe - ērģeles
Koncertā skanēs populāra klasiskā mūzika un tradicionālās Ziemassvētku melodijas.
Programmā – V.A. Mocarts, F. Grūbers, F. Šūberts, Ā. Adāns, P. Jons, P. Maskanji
 
Olga Pjatigorska (soprāns) ir dzimusi Rīgā. Absolvējusi Rīgas Jāz. Mediņa Mūzikās koledžu. Jau mācību gados radušās koncertprogrammas ar ērģeļu pavadījumu, kas veiksmīgi atskaņotas dažādās baznīcās. Pēc Rīgas Jāz. Mediņa Mūzikās koledžas absolvēšanas viņa iestājās uzreiz  divās augstskolās – Latvijas Mūzikas Akadēmijā un Romas Mūzikas konservatorijā „Santa Cecilia”. Teicami absolvējusi konservatoriju „Santa Cecilia”.
Uzstājās Romas operā, Romas auditoriumā, San Paolo bazilikā, Neapoles pilsētas veclaiku  baznīcā „Santa Kjara”, Alžiras nacionālā  teātrī, Berlīnē, kā arī  Rīgā.
 Olga ir starptautiskā festivāla laureāte (2007). Latvijas sabiedriskas gada balvas „Priznanije” diplomands (2011). Piedalās VSIA „Latvijas Koncertu” rīkotos kamermūzikas projektos. Kopš 2007. gada katru gadu sniedz koncertus Rīgas Domā. 2008. gadā ierakstīja  savu  pirmo CD „Ave Maria” ar J. Ļisicinu Rīgas Doma baznīcā.
Olga Pjatigorska ir solo dziedāšanas pedagoģe Jūrmalas Mūzikas vidusskolā.
 
EDĪTE ALPE ir koncertējoša latviešu ērģelniece, Dubultu ev. lut. draudzes ērģelniece un koncertu producente, starptautiskā ērģeļmūzikas festivāla „Vox angelica“ dibinātāja un vadītāja, kā arī Jūrmalas Mūzikas vidusskolas pedagoģe. Viņas vadītie projekti vairākkārt ieguvuši “Jūrmalas Gada balvu kultūrā” dažādās nominācijās (par izcilu kultūras projektu realizāciju 2008 un 2014, kā arī skatītāju simpātiju balvu 2017).
Absolvējusi Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju (maģistra grāds, prof. Larisas Bulavas klase). Papildinājusies Bruksorgel vasaras akadēmijā Zviedrijā un Karaliskajā konservatorijā Toronto, Kanādā.
Edīte Alpe regulāri uzstājas nozīmīgākajās Latvijas ērģeļmūzikas koncertu norises vietās, kā arī viesojusies ar koncertiem ārzemēs. Sadarbojusies ar daudziem pazīstamiem solistiem un instrumentālistiem, kā piemēram, muzicējusi ērģeļu duetā ar dzīvesbiedru Tālivaldi Deksni, dziedātājiem Ilonu Bageli, Ingu Šļubovsku - Kancēviču, Egilu Siliņu, Evitu Zālīti, Montu Martinsoni, Žoržu Siksnu, Olgu Pjatigorsku, Solveigu Raju, vijolniekiem Raimondu Ozolu, Jāzepu Jermolovu, Paulu Šūmani, Induli Cintiņu, flautistēm Ditu Krenbergu un Ilonu Kudiņu, obojistu Indri Egli un daudziem citiem.
 
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Ziemassvētku koncerts Ave Maria. Olga Pjatigorska - soprāns, Edīte Alpe - ērģeles Sv 29.12.2024 19:00 Rīgas Sv. Jāņa baznīca 15.00
Pasākums Ziemassvētku koncerts Ave Maria. Olga Pjatigorska - soprāns, Edīte Alpe - ērģeles
Datums / Laiks Sv 29.12.2024 19:00
Norises vieta Rīgas Sv. Jāņa baznīca
Cena 15.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: latviešu, krievu, angļu
Bezmaksas ieeja: īdz 5 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu
Pasākuma ilgums: ~1h10min
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:30
Vieta cilvēkam ar invaliditāti ratiņkrēslā :  ir
Atlaide cilvēkam ar invaliditāti ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Rīgas Sv. Jāņa baznīca
Skārņu iela 24 Rīga Latvija
Organizators
Koncert IK
Dammes 12-53, Rīga, LV-1067, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40002114472
Pasākums Ziemassvētku koncerts Ave Maria. Olga Pjatigorska - soprāns, Edīte Alpe - ērģeles
Datums / Laiks Sv 29.12.2024 19:00
Norises vieta Rīgas Sv. Jāņa baznīca
Cena 15.00
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot