logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Skrituļdisko | Roller disko

Rādīt aprakstuNerādīt aprakstu

VEF KVARTĀLĀ 6. septembrī no plkst. 19:00 līdz plkst. 23:00 jau otro gadu notiks košais  “Skrituļdisko”. Ieeja pasākumā pieaugušajiem 5,00 EUR (biļetes cenā ietilps dāvana no sadarbības partneriem), bērniem līdz 8 gadu vecumam ieeja bez maksas. 

Skrituļdisko jeb Pasaulē zināmais roller disco ir dejas uz skrituļslidām. Tās var būt gan tradicionālās rollerslidas gan inline. Labiekārtotā, 132 m garā, gludi bruģētā VEF Promenāde ir teicama slidotava dejām. Savukārt, par muzikālo baudījumu šajā vakarā rūpēsies viens no Latvijas labākajiem dīdžejiem - DJ All-Viss, piedāvājot labas dzīves mūziku jeb gaumīgu mūziku ar pozitīvu vieglumu, funky disco house noskaņās.

Iedomājieties vakaru, kurā pilsētas ritms skan vienā  taktī ar ritenīšu skaņu zem kājām un gaiss vibrē dzīvespriecīgās disko gaismās. Šis ir kas vairāk par vienkāršu izklaides vakaru — tā ir mūzikas, dejas un kopā radīto atmiņu svinēšana. Neatkarīgi no tā, vai spējat rādīt neticamas piruetes uz skrituļslidām vai dejojiet uz tām pirmo reizi,  DJ All - Viss spēlēto dziesmu pavadībā VEF Promenāde pārtaps par hipnotizējošu deju grīdu zem Rīgas debesīm. Gaismas, atmosfēra un koši cilvēki apkārt radīs neaizmirstamas atmiņas un satriecošus fotomirkļus.

Muzikālais un gaismām izkrāsotais pasākums soli pa solim kļūst par kvartāla raksturojošu tradīciju, kas pulcē ģimenes, draugus, kolektīvus un vieno jautrā disko notikumā. Pasākumu krāšņāku padarīs izgaismotā VEF Promenāde, sadarbības partneru sagādātie pārsteigumi, radošās darbnīcas un jaunā VEF Bāra “Kā būs, tā būs” speciālie piedāvājumi.

Nepalaidiet garām aizraujošāko un jautrības pārpilnāko pasākumu šajā sezonā, kur katrs mirklis ir radīts, lai priecētu!

Biļetes cena uz pasākumu iepriekšpārdošanā pieaugušajiem ir 5,00 EUR (biļetes cenā ietilps dāvana no sadarbības partneriem), savukārt bērniem līdz 8 gadu vecumam, ieeja pasākumā ir bez maksas. Bērni līdz 6 gadu vecumam drīkst ņemt līdzi arī skrejriteņus vai dip-dapus. Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu serviss kasēs un internetā.

 

Vairāk informācijas: http://www.vefkvartals.lv

Pasākumi

Pasākumi netika atrasti
Loading...
Atjaunot
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot