logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Palaye Royale

Tr 04.12.2024 20:00
Palladium Rīga
PALAYE ROYALE ATGRIEŽAS KONCERTZĀLĒ PALLADIUM RĪGA

Neprāta cirks un modes rokenrols — šovmeņi Palaye Royale atgriezīsies koncertzālē Palladium Rīga ar koncertu  šī gada 4. decembrī. Koncertā kā īpašie viesi uzstāsies I See Stars un Huddy. Biļetes būs pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā no 5. jūlija plkst. 11.00. FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā jau no šodienas, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Pēc izjustā un no skatītāju puses atzinīgi novērtētā grupas koncerta pagājušā gada pavasarī modes rokenrola jeb "fashion-art rock" grupa atgriezīsies koncertzālē Palladium Rīga, lai izpildītu gan atzinīgi novērtētā 2022. gada albuma “Fever Dream” dziesmas, gan arī dziesmas no sava jaunākā, augustā gaidāmā, albuma “Death or Glory”. Grupa jauno albumu raksturo kā “to mirkli neskaidrības, kad kritienā līdz zemei nesaproti — izrādīsies, ka spēsi lidot vai tomēr sasitīsies” un piebilsti, ka “tur satiekas haoss ar harmomniju,  cīņa starp ego un pašiznīcību, panākumiem un izmisumu, visbeidzot arī nāvi un slavu”. 

Palaye Royale ir kanādiešu un amerikāņu rokgrupa no Lasvegasas, kuru 2008. gadā izveidoja trīs brāļi Remingtons Leits, Sebastians Dancigs un Emersons Barets. Savas muzikālās karjeras laikā grupa aptver vairāk nekā pusmiljardu klausījumu skaitu mūzikas straumēšanas platformās un ir izpelnījusies kulta fanu leģionu pateicoties adrenalīna pilnajam rokenrola cirkam, ko tā sniedz savos priekšnesumos. Payale Royale ātri vien pēc dibināšanas paguva apceļot pasauli kopā ar tādiem māksliniekiem kā Yungblud, Marilyn Manson, Rob Zombie, Korn un daudziem citiem. Palaye Royale paliks atmiņā ar neaizmirstamiem, enerģijas pilniem dzīvajiem koncertiem, kurā solists Remingtons bieži vien uzrāpjas kādā sastatnē pie koncertzāles griestiem.

Palaye Royale savu pirmo singlu "Morning Light" izdeva 2012. gada martā. 2014. gadā viņi bija pirmā neparakstītā grupa, kas uzvarēja “MTV Musical March Madness” turnīrā, pārspējot tādus māksliniekus kā Linkin Park. Savu pirmo pilnmetrāžas albumu “Boom Boom Room (Side A)” grupa izdeva 2016. gadā un tā singls "Get Higher" sasniedza 26. vietu “Billboard Modern Rock Charts”. Tam sekoja albumi “Boom Boom Room (Side B) (2018)” un “The Bastards (2020)”. Dažas dziesmas no grupas jaunākā veikumu “Fever Dream”  jau nonākušas pie klausītājiem, bet tā pilno skanējumu sagaidīsim šoruden. Negaidītā, taču labvēlīgā pavērsienā “Fever Dream” radās pasaules haosa pārtraukumā, grupai atgriežoties pie savām muzikālajām saknēm. Kā rezultātā tas tiek atzīts par grupas līdz šim drosmīgāko un tālredzīgāko veikumu. Un nu augusta izskaņā gaidāms jaunākais grupas albums “Death or Glory”.

Neatkarīgi no tā, vai Payale Royale kāpj uz skatuvēm lielākajos festivālos, kā, piemēram, Reading un Leeds, Download un Pinkpop, vai spēlē izpārdotus koncertus skatītājiem tādās tālās vietās kā Tokijā, Londonā, Japānā, Prāgā un Mehiko, grupas vissvarīgākais mērķis ir saglabāt saikni ar faniem. "Kad mēs uzstājāmies savos pirmajos koncertos, mēs stāvējām ārpus koncerta norises vietām un apskāvām ikvienu fanu, kurš atnāca mūs redzēt," saka Emersons. "Pat tagad mēs joprojām darām visu iespējamo, lai izveidotu personisku saikni ar faniem, kas nāk mūs redzēt, neatkarīgi no tā, cik liels ir pūlis." 

Vairāk informācijas: http://www.palayeroyale.com

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Palaye Royale Tr 04.12.2024 20:00 Palladium Rīga 37.50
Pasākums Palaye Royale
Datums / Laiks Tr 04.12.2024 20:00
Norises vieta Palladium Rīga
Cena 37.50
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
* Katrai biļetei tiek piemērota SIA "Palladium Rīga" servisa maksa 2,50 EUR apmērā.
 
Biļetes aizliegts izmantot jebkādos konkursos un kampaņās bez koncerta organizatora rakstiskas atļaujas.
 
Tirdzniecībā uz šo pasākumu ieejas biļetes (stāvvietas) ir dažādās cenu grupās. Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras. Vispirms lūdzam iegādāties lētākās biļetes.
 
Jebkura vecuma apmeklētājam ir jābūt atsevišķai ieejas biļetei. Pasākuma apmeklētājiem nav vecuma ierobežojuma, taču vecākiem, kuri nepavada uz koncertu savus bērnus, kas jaunāki par 16 gadiem, atgādinām, ka bērniem atrasties uz ielas bez pieaugušā pēc plkst. 22.00 ir aizliegts.
 
Apmeklētājiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām:
Apmeklētājam ratiņkrēslā kopā ar pavadoni nepieciešama viena ieejas biļete.
 
Pasākuma programma:
Plkst. 19.00 tiek vērtas koncertzāles Palladium durvis.
Plkst. 20.00 pasākuma sākums.

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Palladium Rīga
Marijas iela 21 (Ieeja no Pērses ielas) Rīga Latvija
Organizators
BDG concerts SIA
BDG concerts SIA
Ūdens iela 12 - 106, Rīga, LV-1007, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40103422688
Pasākums Palaye Royale
Datums / Laiks Tr 04.12.2024 20:00
Norises vieta Palladium Rīga
Cena 37.50
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour PopulārsPopulārsBryan Adams: So Happy It Hurts Tour Arēna Rīga
Pirkt The HU The HU Palladium Rīga
Pirkt Brit Floyd Brit Floyd Palladium Rīga
Pirkt Bambie Thug Bambie Thug Palladium Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot