logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

NOTHING BUT THIEVES - Welcome to the DCC World Tour

Ce 06.02.2025 19:30
Unibet Arena, Black Box
Kaislīgie Nothing But Thieves iedrošinās Unibet Arena Blackbox Igaunijā
Nākamā gada 6. februārī Tallinas Unibet arēnā Blackbox uzstāsies atzītā britu rokgrupa Nothing But Thieves. Pēdējo reizi fani savu mūziku Igaunijā varēja baudīt 2022. gadā, bet tagad Nothing But Thieves šeit iedzīvinās savu jaunāko konceptalbumu Dead Club City. Iepriekšējais kluba koncerts tika izpārdots ļoti ātri, un tagad grupa ir atgriezusies, lai spēlētu lielākai auditorijai.
Nothing But Thieves ir piesaistījis pasaules uzmanību ar savu novatorisko hārdroka, popa āķu un soulmūzikas sajaukumu. Viņu jaunākais albums “Dead Club City” pēta slavenību kultūras, sociālās atsvešinātības, personisko attiecību un citas tēmas, kas viss notiek uz izdomātas pilsētas fona. Ar tādiem hitiem kā “Welcome to the DCC” un “Tomorrow Is Closed” grupa sola šovu, kas piepildīts ar enerģiskiem priekšnesumiem un pārdomas rosinošu mūziku.
Grupas sastāvā ir Konora Meisona izcilais vokāls, Doms Kreiks pie ģitāras un producentiem, Džo Lendridžs-Brauns pie ģitāras, Filips Bleiks pie basģitāras un Džeimss Praiss pie bungām. Kopā tie rada skaņu, kas ir gan svaiga, gan pazīstama, apvienojot ietekmi no visa mūzikas spektra.
Pirmais singls no viņu ceturtā albuma “Welcome to the DCC” ir gurnus šūpojoša, dūri sita, debesis skrāpējoša pirmā dziesma. Reklāma gaidāmajām dziesmām un idejām, tas ir ideāls priekškaru pacēlājs. Padomājiet: hard rock Daft Punk. Tad padomā: labāk uzvelku deju zābakus.
Nothing But Thieves — laipni lūdzam DCC (oficiālais video)
"Dead Club City ir pilsētas lieluma klubs, kas paredzēts tikai dalībniekiem," skaidro Lendridža-Brauna, kas uzņemas vadību dziesmu tekstu rakstīšanā. "Mēs esam mērķtiecīgi atstājuši neskaidru, kas tas patiesībā ir. Vai tas ir domāšanas veids? Reāla vieta? Cita planēta? Debesis? Tās ir visas šīs lietas un neviena no tām. Taču tā mērogs ir svarīgs,” viņš turpina, “jo šajā vietā notiek dažādi stāsti. Kā šie varoņi ir saistīti viens ar otru? Kā cilvēki klubā ir saistīti ar cilvēkiem ārpus kluba vai otrādi? Vai cilvēki dosies uz klubu, tas nav tas, ko viņi domāja, un varbūt gribēs aiziet? Kas tas ir par viņu izmisumu atrast kaut ko jaunu šajā jaunajā vietā? Izmisums nokļūt augstākā klases ešelonā? Tātad runa ir par visiem šiem stāstiem šajā pilsētā, kas notiek vienlaikus, un par to, kā šie varoņi mijiedarbojas.
Kā saka Lendridža-Brauna: “Es domāju, ka šī, iespējams, ir pirmā reize, kad mēs neesam izklausījušies kā tikai pieci cilvēki grupā. Šķiet, ka esam to pārvarējuši. Tas nejūtas tikai kā grupas albums. Tas ir atvēris durvis, un tas ir patiesi aizraujošais šajā ierakstā. Tas jūtas vairāk un tālāk. ”
Nothing But Thieves — Pop The Balloon (oficiālais dziesmu tekstu video)
"Izdarot šādu ierakstu, pastāv risks," atzīst Kreiks. “Jēdzieni var noiet greizi vai vienkārši būt vāji. Un arī pašiem to ierakstīt var iet šausmīgi!” viņš smejas. “Tāpēc mums bija jāpastiprina un jāpiegādā, jo mums nebija ražotāja. Mums visiem vajadzēja būt ieslēgtiem un to visu apšaubīt. Un šķiet, ka tas iemieso visu, kas šobrīd ir grupā.
Un visbeidzot... tūre būs brīnišķīga, vai ne? "Ak jā!" sijas Mason. “Tā jutīsies kā ballītē. Šajā ierakstā ir nedaudz diskotēkas, daudz dvēseles un daudz priecīgu mirkļu, kas ir viegli. Tas būs ļoti jautri. ”

Laipni lūdzam Dead Club City.
Biļetes uz Nothing But Thieves koncertu Tallinā, Unibet arēnā 2025. gada 6. februārī būs pieejamas Live Nation koncerta dalībniekiem iepriekšpārdošanā 10. jūlijā plkst. 12:00. Publiskā tirdzniecība Piletilevi tirdzniecības vietās un mājaslapā sāksies 12. jūlijā plkst. 12.00.
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
NOTHING BUT THIEVES - Welcome to the DCC World Tour Ce 06.02.2025 19:30 Unibet Arena, Black Box 68.30
Pasākums NOTHING BUT THIEVES - Welcome to the DCC World Tour
Datums / Laiks Ce 06.02.2025 19:30
Norises vieta Unibet Arena, Black Box
Cena 68.30
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetes Live Nation koncertu kluba biedriem būs pieejamas 10. jūlijā plkst. 12:00, bet plašākai publikai 12. jūlijā plkst. 12:00 Piletilevi mājaslapā un Piletilevi tirdzniecības vietās.
 
Vispārējā ieeja sākot no 57,30 €
Visās Unibet Arēnas pasākumu cenās ir iekļauta apkalpošanas maksa € 1 par biļeti.
(Ieņēmumi no pakalpojuma maksas tiek izmantoti apmeklētāju pakalpojumu uzlabošanai.)

18:00 Durvis atvērtas
20:00 Pasākuma sākums
 
PAPILDUS INFORMĀCIJA:
Ieeja no 7 gadu vecuma (t.sk.). Ieteicamais vecums 10+ gadi. Apmeklētājiem, kas jaunāki par 10 gadiem, ļoti iesakām valkāt dzirdes aizsardzības austiņas.
NB! Katram apmeklētājam jābūt atsevišķai biļetei.
Ja rodas jautājumi par īpašām vajadzībām, tostarp ratiņkrēslu un ratiņkrēslu pavadoņu biļetēm, lūdzu, rakstiet mums uz info@piletilevi.ee
Ratiņkrēslu biļetes. Apmeklētājs pasākumā var ieiet bez maksas, bet ir paredzēts, lai palīdzētu apmeklētājam ratiņkrēslā. Ratiņkrēsla pavadoņa sēdvietas skatītāju zonā nav garantētas. Ratiņkrēslu biļetes var iegādāties Piletilevi administrācijā info@piletilevi.ee vai pa tālruni: 6 248 032
Ieeja ar ratiņkrēslu: Caur Unibet Arēnas B1 ieeju

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Unibet Arena
Paldiski mnt 104B Tallinn Igaunija
Organizators
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
Vien. Reģ. Nr.: 10676276
Pasākums NOTHING BUT THIEVES - Welcome to the DCC World Tour
Datums / Laiks Ce 06.02.2025 19:30
Norises vieta Unibet Arena, Black Box
Cena 68.30
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot