logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Nemo - ''Break The Code'' Europe Tour 2025

Ce 10.04.2025 20:00
Palladium Rīga

TRIUMFĀLAIS EIROVĪZIJAS UZVARĒTĀJS NEMO UZSTĀSIES RĪGĀ!

Pēc neaizmirstamās uzvaras Eirovīzijā Šveices sensācija Nemo nākamā gada 10. aprīlī koncertzālē Palladium aizraus klausītājus ar savu daudzveidīgo un enerģijas caurstrāvoto koncertu, kuru papildinās dažādu māsklinieka pārstāvēto mūzikas žanru maģiskā sinerģija un iespaidīgi šova elementi. Biļetes būs pieejamas no ceturtdienas, 14. jūnija plkst. 12.00 “Biļešu Serviss” tīklā. FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri biļetes varēs iegādāties iepriekšpārdošanā jau no 13. jūnija plkst. 12.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

24 gadus vecais Nemo, īstajā vārdā Nemo Metlers, iekaroja mūzikas mīļotāju sirdis ar savu izjusto skatuvisko priekšnesumu "The Code" 2024. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. Nemo enerģiskais šovs un izjustā skatuviskā klātbūtne, ko nes ne vien mākslinieku unikālā balss, bet arī viņu silti tīkamā attieksme bez piepūles aizrāva skatītājus un nesa Šveicei Eirovīzijas uzvarētāju titulu, ko pēdējā gadā paveica Selīna Diona 1988. gadā. 

Nemo pievērsās mūzikai no 3 gadu vecuma, kad sāka apgūt vijoles, bungu un klavieru spēli. Viņu izglītība klasiskās mūzikas lauciņā turpinājās, kad mākslinieki izvēlējās 4 gadus veltīt operdziedāšanas apguvei. Jau 13 gadu vecumā bērnībā ieguldītais darbs mūzikas izglītībā vainagojās panākumiem un Nemo pievienojās tolaik populāra Šveices mūzikla ansamblim, kas vainagojās ar skatuviskās mākslas praktizēšanu gada griezumā. Jūtot vēlmi turpināt paplašināt muzikālā arsenāla iespējas, 17 gadu vecumā Nemo vienas nakts laikā kļuva par repa zvaigznes ikonu, kas vainagojās jaunā muzikālajā ceļā – pēc atpazīstamības iegūšanas Nemo izdeva divus minialbumus, kas mūzikas pazinēju vidū tika pieņemti ar sajūsmu. Tādas dziesmas kā “Ke Bock”, “Du” and “Himalaya” šobrīd nu jau ir ne vien augsti godalgotas mūzikas topu dziesmas, bet arī daļa no Šveices kultūras mantojuma. 

Gan iegūtā muzikālā izglītība, gan skatuviskais šarms, gan iekļūšana hip hop mūzikas scēnā, kas rada Nemo unikālo skanējumu, šogad kā sinerģisks un viendabisks mākslas darbs bija klausāms Eirovīzijas dziesmu konkursā un iekaroja gan skatītāju, gan žūrijas pārstāvju sirdis. Savu skaņdarbu lirikās Nemo pievēršas šobrīd plaši aktuāliem jautājumiem – dzimuma identitāte, garīgā veselība un savas vietas atrašana šai plašajā pasaulē.

Koncerts gaidāms  nākamā gada pavasarī – 10. aprīlī koncertzālē Palladium Rīga. Biļetes tirdzniecībā no 14. jūnija plkst. 12.00 “Biļešu Serviss” tīklā. FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri biļetes varēs iegādāties iepriekšpārdošanā jau no 13. jūnija plkst. 12.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Vairāk informācijas: http://www.nemothings.com

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Nemo - ''Break The Code'' Europe Tour 2025 Ce 10.04.2025 20:00 Palladium Rīga 37.50
Pasākums Nemo - ''Break The Code'' Europe Tour 2025
Datums / Laiks Ce 10.04.2025 20:00
Norises vieta Palladium Rīga
Cena 37.50
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
* Katrai biļetei tiek piemērota SIA "Palladium Rīga" servisa maksa 2,50 EUR apmērā.
 
Tirdzniecībā uz šo pasākumu ieejas biļetes (stāvvietas) ir dažādās cenu grupās. Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras. Vispirms lūdzam iegādāties lētākas biļetes.
 
Biļetes aizliegts izmantot jebkādos konkursos un kampaņās bez koncerta organizatora atļaujas.
 
Jebkura vecuma apmeklētājam ir jābūt atsevišķai ieejas biļetei. Pasākuma apmeklētājiem nav vecuma ierobežojumu, taču vecākiem, kuri nepavada uz koncertu savus bērnus, kas jaunāki par 16 gadiem, atgādinām, ka bērniem atrasties uz ielas bez pieaugušā pēc plkst. 22.00 Latvijā ir aizliegts.
 
Apmeklētājiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām: Apmeklētājam ratiņkrēslā kopā ar pavadoni nepieciešama viena biļete.
 
Pasākuma programma:
19:00 tiek atvērtas ieejas
20:00 pasākuma sākums

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Palladium Rīga
Marijas iela 21 (Ieeja no Pērses ielas) Rīga Latvija
Organizators
BDG concerts SIA
BDG concerts SIA
Ūdens iela 12 - 106, Rīga, LV-1007, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40103422688
Pasākums Nemo - ''Break The Code'' Europe Tour 2025
Datums / Laiks Ce 10.04.2025 20:00
Norises vieta Palladium Rīga
Cena 37.50
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Two Feet PopulārsPopulārsTwo Feet Palladium Rīga
Pirkt Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour PopulārsPopulārsBryan Adams: So Happy It Hurts Tour Arēna Rīga
Pirkt The HU The HU Palladium Rīga
Pirkt Brit Floyd Brit Floyd Palladium Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot