logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Manā Parīzē / Dans mon Paris. Papildkoncerts

Se 28.09.2024 19:00
Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca

Ar prieku iepazīstinām ar mūsu jauno muzikālo programmu Jūlijas Vasiļjevas izpildījumā!

Manā Parīze: Muzikāls ceļojums romantikas galvaspilsētā.

 

Parīze ir pilsēta, kas neatstāj vienaldzīgu nevienu. Gadsimtu gaitā tas ir bijis kultūras un mākslas centrs, kura burvība pievilinājusi dzejniekus, māksliniekus un mūziķus. Iedvesmojoties no tās atmosfēras, viņi radīja savus labākos darbus. Parīze ir kontrastu pilsēta: kāpumu un kritumu, žilbinošas slavas un bagātības, kā arī nabadzības un aizmirstības, mīlestības un naida pilna.

Kā rakstīja Ernests Hemingvejs: "Parīze nekad nebeidzas."

 

Mūsu jaunais muzikālais projekts “Manā Parīze” aicina jūs iegremdēties pasaules visromantiskākās pilsētas atmosfērā. Pilsētā, kur mīlestība izpaužas visās savās daudzveidīgajās formās. Programma ir piepildīta ar pazīstamām franču dziesmām, no kurām katra ir neliels muzikāls ceļojums pa skaistās Parīzes ielām, kafejnīcām un krastmalām.

 

“Manā Parīze” ir eklektisks franču mūzikas stilu sajaukums - no klasiskās operas un šansona līdz mūsdienu popmūzikai. Programmā dzirdēsiet Džo Dasēna, Šarla Aznavūra, Edītes Piafas, Laras Fabiānas, Zaz un daudzu citu pazīstamu franču mūziķu šedevrus.

 

Neaizmirstamas emocijas dzīvajā izpildījumā jums dāvās Latvijas Nacionālās operas dīvas Jūlijas Vasiļjevas balss kopā ar virtuoziem mūziķiem:

 

- Aldis Kise (akordeons)

- Jegors Kovaikovs (ģitāra)

- Viktors Stankevičs (kontrabass)

- Virdžīnija Laube-Vītiņa (sitaminstrumenti)

 

Spilgtā dziedātāja, Latvijas Nacionālās operas prīma Jūlija Vasiļjeva demonstrē unikālu spēju transformēties, ar visaugstāko profesionalitāti izpildot galvenās lomas gan operas iestudējumos, gan mūsdienu mūziklos un popmūzikas koncertos. Viņas meistarība un radošums nodrošina augstu izpildījuma līmeni dažādos žanros un stilos, kas padara viņas priekšnesumus patiesi neaizmirstamus.
Jūlijas balsij piemīt dramatisks spēks, tajā pašā laikā tā ir liriska un maiga, kad to prasa dramaturģija un komponista iecere. “Okoncert” ietvaros Jūlija klausītājus priecē ar programmām "Ave Maria", “Legends of Hollywood", "Broadway" un "Dreams of Morricone".

 

Jūs sagaida neaizmirstams ceļojums muzikālajā Parīzē. Iemīlieties un kopā ar mums izdzīvojiet skaistākos mūzikas stāstus zem Svētā Pāvila baznīcas velvēm unikālā gaismas un skaņas atmosfērā.

Izcilu mūziķu sniegumu papildinās vizuālie un gaismas efekti, radot īstu franču šarmu.

 

 

Vairāk informācijas: https://okoncerts.lv

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Manā Parīzē / Dans mon Paris. Papildkoncerts Se 28.09.2024 19:00 Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca
Pasākums Manā Parīzē / Dans mon Paris. Papildkoncerts
Datums / Laiks Se 28.09.2024 19:00
Norises vieta Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca
Der zināt
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 6 gadu vecuma
Pasākuma valoda: latviešu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~1.2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:15
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: nav
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Organizators
Rīgas Mūzikas biedrība, Biedrība
Rembates iela 8 - 70, Rīga, LV-1021, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40008330326
Pasākums Manā Parīzē / Dans mon Paris. Papildkoncerts
Datums / Laiks Se 28.09.2024 19:00
Norises vieta Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Dreams Of Morricone. Pasaules kinomūzika JaunsJaunsDreams Of Morricone. Pasaules kinomūzika Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca
Pirkt Ērģeļu nakts. Mūzika sveču gaismā Ērģeļu nakts. Mūzika sveču gaismā Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca
Pirkt Roks un Ērģeles sveču gaismā. Vol.2: jauna programma Roks un Ērģeles sveču gaismā. Vol.2: jauna programma Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca
Pirkt Roks un Ērģeles sveču gaismā. Vol.2: jauna programma Roks un Ērģeles sveču gaismā. Vol.2: jauna programma Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot