logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Edavārdi: Viens Lielais

Ce 10.10.2024 20:00
Angāra koncertzāle

 "VIENS LIELAIS" – Edavārdi izsludina šī gada pirmo un vienīgo solo koncertu

Viens no spilgtākajiem Latvijas hip-hop pārstāvjiem Edavārdi paziņo par savu pirmo solo koncertu šogad. Koncerts ar nosaukumu "VIENS LIELAIS" notiks 10. oktobrī "Angāra koncertzālē", Tallinas ielas kvartālā, Rīgā.

"VIENS LIELAIS" būs īpaša atgriešanās uz skatuves, kurā Edavārdi prezentēs arī savu jaunāko albumu "IEKŠAS", kas tika izdots šī gada pavasarī. Koncerta programma solās būt bagātīga ar skaņdarbiem, kas radīti pēdējās desmitgades laikā – no visiem iemīļotajām dziesmām līdz pat slēptiem dārgumiem, kas ilgu laiku gaidījuši savu iespēju izskanēt.

Uz skatuves Edavārdiem pievienosies talantīgais duets "UNDA" (dziedātājas Linn un Una Daniela), izcilais producents un izpildītājs NiklāvZ, kā arī vairāki citi mākslinieka draugi, kuri ir iecienīti reperi Latvijas hip-hop aprindās.

"Man patīk uzstāties," lakoniski komentē Edavārdi, paužot prieku un gaidas par gaidāmo notikumu.

Ieeja koncertā sākot no 19.00, pasākuma sākums plānots plkst. 20.00. Biļetes var iegādāties vietnē bilesuserviss.lv. Pasākums ir atvērts visām vecuma grupām.

Edavārdi ir viens no spilgtākajiem un ietekmīgākajiem Latvijas hip-hop māksliniekiem, kurš darbojas jau vairāk nekā 15 gadus. Viņš ir daļa no populārās grupas "Singapūras Satīns" un ir piedalījies dažādos citos muzikālos projektos, piemēram, PKI, "Riekstu Armija", kā arī sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā ansis, Ozols, "Very Cool People", Kristīne Prauliņa, "Nova Koma", DJ Dubra un daudziem citiem. 2024. gada 10. aprīlī Edavārdi izdeva savu devīto solo albumu "IEKŠAS", kas guvis plašu atzinību gan no faniem, gan no mūzikas kritiķiem.

 

 

 

Vairāk informācijas: http://edavardi.lv

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Edavārdi: Viens Lielais Ce 10.10.2024 20:00 Angāra koncertzāle 15.00 - 25.00
Pasākums Edavārdi: Viens Lielais
Datums / Laiks Ce 10.10.2024 20:00
Norises vieta Angāra koncertzāle
Cena 15.00 - 25.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: latviešu
Bezmaksas ieeja: līdz 8 gadu vecumam
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 19:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: ir

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Organizators
Edavārdi SIA
Atpūtas- 2, Aizkraukles pag., LV-5101, Aizkraukles,
Vien. Reģ. Nr.: 45403054608
Pasākums Edavārdi: Viens Lielais
Datums / Laiks Ce 10.10.2024 20:00
Norises vieta Angāra koncertzāle
Cena 15.00 - 25.00
Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Carl Winther Trio džeza koncerts Carl Winther Trio džeza koncerts Angāra koncertzāle
Pirkt Pilsētas Minifestivāls: Vēstnieks un Rīgas Modes Pilsētas Minifestivāls: Vēstnieks un Rīgas Modes Angāra koncertzāle
Pirkt 'Brīdis pēc vakariņām' ar Rēziju Kalniņu un Kasparu Zemīti 'Brīdis pēc vakariņām' ar Rēziju Kalniņu un Kasparu Zemīti Angāra koncertzāle
Pirkt Alternatīvās mūzikas Minifestivāls: Martas Asinis // Nova Koma Alternatīvās mūzikas Minifestivāls: Martas Asinis // Nova Koma Angāra koncertzāle
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot