logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Jau precētu un vēl neprecēto līgavu salidojums 2024

Se 07.09.2024 18:00 - Sv 08.09.2024 02:00
Rādīt aprakstuNerādīt aprakstu
Informējam, ka pasākums ''Jau precētu un vēl neprecēto līgavu salidojums'', kas tika paredzēts 07. septembrī, plkst. 18:00 Svinību vieta Gulbji, tiek atcelts un nenotiks plānotajā vietā un laikā.
 
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un lūdzam sazināties ar organizatoru pa e-pastu: info@svinibuvietagulbji.com, lai saņemtu naudas atmaksu par iegādātajām biļetēm.
 
 
Vai kāzu kleitu velkam tikai kāzu dienā?
Svinību vieta Gulbji, atklāj jaunu tradīciju. Reizi gadā aicināt visas topošās un jau bijušās līgavas vilkt ārā no skapjiem savas esošās,  vai arī aizlienētās kāzu kleitas. Tās var būt gan pilnīgi jaunas, gan gadu desmitiem stāvējušas vecmāmiņas pūra lādē un dot tām iespēju mirdzēt vēlreiz.
Sanāksim kopā, lai demonstrētu savus kāzu tērpus modes šovā, kopīgi ieturētu svinīgu maltīti, iemalkotu kādu glāzi šampanieti un jautras deju mūzikas ritmos sagaidītu saullēktu burvīgi elegantajā lauku svinību vietā Gulbji.
 
Pasākuma laikā būs iespējams gan pasūtīt maltīti, gan dažādus dzērienus Gulbju krodziņā.  Muzikālo daļu nodrošinās DJ Shaman un Agris Semēvics/100Debija.
 
Ja vēlaties palikt pa nakti Gulbju buduāros vai glamping teltīs, lūdzu veikt rezervāciju nosūtot e-pastu uz info@svinibuvietagulbji.com
Cena par naktsmājām EUR 20 (vietu skaits ierobežots)

Vairāk informācijas: https://svinibuvietagulbji.com/

Pasākuma ietvaros

Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot