logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Ledus šovs 'Īkstīte' krievu valodā

Sv 29.12.2024 14:00
Arēna Rīga

Šoziem skatītājus iepriecinās krāšņais un elpu aizraujošais ledus šovs «Īkstīte»

29.decembrī skatītājus iepriecinās jaunais pasaules līmeņa ledus šovs «Īkstīte», kuru papildinās jauni un krāšņi tērpi, jauna oriģinālmūzika un kurā skanēs gan Īkstītes, gan citu pasaku personāžu balsis; tāpat tiek solīti īpaši specefekti.

Izrāde tapusi pēc izcilā dāņu rakstnieka Hansa Kristiana Andersena pasakas «Īkstīte» motīviem, un, kā sola izrādes veidotāji, tā apvienos klasiskās pasakas burvību ar mākslas un sporta disciplīnu – daiļslidošanu, radot izrādi, kura aizraus gan bērnus, gan pieaugušos.

Šova producenti stāsta: «Šis ir īpašs projekts, un tas paredzēts ikvienam, kurš vēlas piedzīvot klasiskas pasakas maģiju pavisam jaunā veidolā. Mūsu komanda ir radījusi augstvērtīgu uzvedumu, kurā iesaistīti gan vietējie, gan starptautiskie daiļslidošanas profesionāļi. Ledus šovs «Īkstīte» ir stāsts par drosmi, mīlestību un piedzīvojumiem – emocijām, kuras varēs sajust ikviens skatītājs. Ne velti tieši ar šo pasaku pasaulē uzaugusi ne viena vien paaudze.»

Izrāde solās būt vizuāli iespaidīga, ar lielisku muzikālo pavadījumu, krāšņiem tērpiem un gaismām un dažādiem specefektiem. Skatītājus gaida elpu aizraujoši akrobātiskie elementi, kuri papildinās Īkstītes piedzīvojumu ceļojumu no mazās, trauslās meitenes pasaules līdz uzvarai pār dzīves grūtībām. Ledus izrāde piedāvā ne tikai izcilu māksliniecisko izpildījumu, bet arī siltu vēstījumu par draudzību, līdzcietību un iekšējo spēku, kas uzrunās gan mazākos, gan lielākos skatītājus.

Izrādē Īkstītes piedzīvojumus uz ledus parādīs profesionāli, brīnišķīgi un talantīgi daiļslidotāji – pasaules un Eiropas čempionātu laureāti, kā arī Ziemas olimpisko spēļu dalībnieki:

Diāna Ņikitina ir daudzkārtēja starptautisko sacensību uzvarētāja, Latvijas čempione daiļslidošanā vieniniekiem, piedalījusies pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī Ziemas olimpiskajās spēlēs, kuras 2018.gadā notika Dienvidkorejā.

Aleksandrs Jakušins – starptautiskās klases sporta meistars un starptautisko sacensību laureāts, piedalījies pasaules un Eiropas čempionātos, pasaulslaveno ledus šovu «Disney on Ice» un «Kings on Ice» dalībnieks.

Kristīne un Eva Gailes ir Latvijas čempionātu laureātes, piedalījušās «Grand Prix» sacensībās junioriem, kā arī pasaules un Eiropas čempionātos sinhronajā daiļslidošanā komandām.

Olga Jakušina ir starptautiskās klases meistare, Latvijas čempionātu dejās uz ledus daudzkārtēja čempione, starptautisko sacensībulaureāte, pasaules un Eiropas čempionātu dalībniece.

Savukārt uzreiz pēc Jaunā gada šovs «Īkstīte» dosies viesturnejā uz Itāliju un Šveici,

Biļetes uz ledus šovu «Īkstīte» būs pieejamas visās lielākajās «Biļešu Servisa« biļešu tirdzniecības vietās, kā arī tiešsaistē: www.bilesuserviss.lv. Skatītāji tiek aicināti iegādāties biļetes laikus, jo šovs solās būt viens no šīs ziemas gaidītākajiem notikumiem.

 

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Ledus šovs 'Īkstīte' krievu valodā Sv 29.12.2024 14:00 Arēna Rīga 32.50 - 52.50
Pasākums Ledus šovs 'Īkstīte' krievu valodā
Datums / Laiks Sv 29.12.2024 14:00
Norises vieta Arēna Rīga
Cena 32.50 - 52.50
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
* Katrai biļetei tiek piemērota SIA "Arēna Rīga" servisa maksa 2,50 EUR apmērā.
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: krievu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~1.3h
Ieeja pasākumā: no plkst. 13:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: nav
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Arēna Rīga
Skanstes iela 21 Rīga Latvija
Organizators
ICE REPUBLIC SIA
Duntes iela 17 Rīga Rīga
Vien. Reģ. Nr.: 40003665771
Pasākums Ledus šovs 'Īkstīte' krievu valodā
Datums / Laiks Sv 29.12.2024 14:00
Norises vieta Arēna Rīga
Cena 32.50 - 52.50
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Ledus šovs 'Īkstīte' latviešu valodā Ledus šovs 'Īkstīte' latviešu valodā LOC Ledus halle
Pirkt Ledus šovs 'Īkstīte' Ledus šovs 'Īkstīte' Daugavpils ledus halle
Pirkt Ledus šovs 'Īkstīte' latviešu valodā Ledus šovs 'Īkstīte' latviešu valodā Arēna Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot