logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Brokastis ar Ievu Adamss

Se 26.10.2024 11:00
Art and Wine studija
Ieva Adamss — Latvijas televīzijas vadītāja, lektore un trenere, kas specializējas tantriskajās praksēs un apzinātās attiecībās. Viņa ir gājusi ceļu no feministes līdz tradicionālo austrumu sieviešu lomu piekritējai, kur sievietes spēks izpaužas caur maigumu un spēju saglabāt harmoniju attiecībās. Ievas mācības palīdz cilvēkiem dziļāk saprast sevi un savas attiecības.
 
Pasākuma “Seksualitāte un bizness: kā izpausties, lai gūtu panākumus dzīvē un darbā” mērķis ir atklāt savu seksuālo enerģiju kā vitalitātes un radošuma avotu, ko var izmantot, lai gūtu panākumus biznesā un dzīvē. Jūs uzzināsiet, kā apvienot savu iekšējo spēku ar pārliecību, attīstīt emocionālo stabilitāti, lai veidotu harmoniskas attiecības un profesionālos sasniegumus.
 
Pasākumā ar Ievu Adamss jūs iegremdēsieties apzināto attiecību pasaulē. Tas ir telpa personīgajai transformācijai, kur jūs uzzināsiet par:
-    Seksuālās enerģijas izmantošanu panākumiem. Ieva skaidros, kā jūsu seksualitāte var kļūt par radošuma un enerģijas avotu veiksmīgai karjerai. Jūs iemācīsieties virzīt šo spēku sava potenciāla attīstībai gan biznesā, gan dzīvē.
-    Apzinātu pašizpausmi. Kā saglabāt autentiskumu un pārliecību biznesā un personīgajā dzīvē? Ieva dalīsies praksēs, kas palīdzēs jums būt pašam, atklāti izpaust savas stiprās puses un piesaistīt izaugsmes iespējas.
-    Harmoniju attiecībās un karjerā. Ieva parādīs metodes, kā sasniegt līdzsvaru starp personīgo un profesionālo dzīvi. Jūs uzzināsiet, kā emocionālā apzinātība un harmoniskas attiecības var veicināt jūsu karjeras un personīgo izaugsmi.
 -   Sievietības un līderības integrāciju. Kā apvienot maigumu un sievišķību ar profesionālo spēku? Ieva parādīs, kā izmantot savu dabu, lai sasniegtu līderības pozīcijas, nezaudējot personīgo harmoniju un iekšējo veselumu.

Pievienojieties mums un atklājiet ceļu uz apzinātāku un laimīgāku dzīvi caur dziļāku izpratni par sevi un apkārtējiem!
 
Katru sestdienu mēs aicinām kādu slavenu cilvēku noteiktā dzīves jomā. Pasākumā valdīs brīva, draudzīga atmosfēra. Pie viena galda ar “zvaigzni” dzirdēsiet interesantus un izklaidējošus faktus no “zvaigznes” dzīves. Varēsi uzdot savus jautājumus un saņemt uz tām atbildes. Brokastu laikā jūs cienās ar aromātisku kafiju vai tēju un vieglām uzkodām.
Vietu skaits ir ierobežots, iepriekšēja rezervācija ir obligāta.

Vairāk informācijas: http://ladyclub.lv

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Brokastis ar Ievu Adamss Se 26.10.2024 11:00 Art and Wine studija
Pasākums Brokastis ar Ievu Adamss
Datums / Laiks Se 26.10.2024 11:00
Norises vieta Art and Wine studija
Der zināt
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 18 gadu vecuma 
Pasākuma valoda: latviešu, krievu, angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~1.5-2h
Ieeja pasākumā: 10 min pirms pasākuma
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: nav
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav
 

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Art and Wine studija
Elizabetes iela 31A Rīga Latvija
Organizators
Art and Wine SIA
Gulbju iela 25 k-1 - 1B, LV-2008, Jūrmala
Vien. Reģ. Nr.: 40203264703
Pasākums Brokastis ar Ievu Adamss
Datums / Laiks Se 26.10.2024 11:00
Norises vieta Art and Wine studija
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Art and Wine radošā meistarklase: Zīmējam ar zeltu Art and Wine radošā meistarklase: Zīmējam ar zeltu Art and Wine studija
Pirkt Meistarklase bērniem 6+ 'Ķirbju apgleznošana' Meistarklase bērniem 6+ 'Ķirbju apgleznošana' Art and Wine studija
Pirkt Art&Wine Meistarklase: Zīmējam 'Helovīns' Art&Wine Meistarklase: Zīmējam 'Helovīns' Art and Wine studija
Pirkt Art&Wine Meistarklase: Zīmējam 'Helovīns' Avotu ielā JaunsJaunsArt&Wine Meistarklase: Zīmējam 'Helovīns' Avotu ielā Art and Wine studija Avotu ielā
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot