logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Anora / Анора / Anora

Ot 24.09.2024 21:00
Kino Splendid Palace

Anora

ASV, 2024, 139 min

Režisors: Šons Beikers

Lomās: Maikija Madisone, Marks Eidelšteins, Jurijs Borisovs, Karens Karaguljans, Vače Tovmasjans un Aleksejs Serebrjakovs.

 

2024. gada Kannu kinofestivāla ,,Zelta palmas zars”.

 

Kā apprecēties ar miljonāru?!?

Jā, laiki ir mainījušies un tagad, lai aptītu ap pirkstu finanšu magnātu, seksa industrijas darbiniecei nepietiek ar žilbinošu smaidu sejā parādīt viņam ceļu uz viesnīcu, pastaigāt pa Rodeo Draivas veikaliem un noslēgumā satriekt ar ierašanos žilbinoši sarkanajā La Traviata kleitā.

 

Nē, šodien ir nepieciešams masveida uzbrukums — netīras dejas, striptīzs, alkohols un pat dumpis pret ,,toksiskajiem” vecākiem.  

 

Tieši tā striptīza dejotāja no Bruklinas, vienā naktī pārtapusi par pasaku princesi ar saderināšanās četru karātu briljantu gredzenu pirkstā, dodas uz balli Lasvegasā greznā ,,karietē” ar rikšojošu zirgu uz radiatora.

 

Pasakai pienāk gals tad, kad vecāki, nespēdami novērtēt sava dēla izvēli, nosūta pāri okeānam nelielu audzināšanas brigādi. Infantilais līgavainis uzreiz pārvēršas par žurku, bet kariete – par ķirbi …

 

No šī brīža romantiskā komēdija ir lemta kapitulēt neapdomīgā zelta jaunatnes pārstāvja iebraukušo straujo armēņu kriminālo ,,dresētāju” priekšā.

 

Sākas satriecošs gangsteru vesterns, kas galopā nesas pa Braitonbīču, Manhetenu un Lasvegasu, meklējot no atbildības bēgošo!

 

Lieliska burleska, kurā ir daudz jautra seksa un haosa, bravūrīga repa, prasta humora un lamuvārdu - kā tad lai bez tiem iztiek. Un ko tad jūs īsti gribējāt? Tie taču ir armēņu gangsteri!

,,Anora” sasniedz Ernsta Lubiča un Hovarda Houksa komēdiju virsskaņas ātrumu, nezaudējot izaicinošo tempu līdz pat savam negaidītajam finālam.

Šis dzirksteļojošais, pulsējošais ar dzīvi apliecinošu enerģiju piedzīvojums vienprātīgi tika atzīts par 2024. gada Kannu kinofestivāla labāko filmu!

Oriģinālvaloda:  angļu 

Filmas tulkojums tiek nodrošināts JŪSU audio austiņās* latviešu valodā, krievu valodā

*Lai dzirdētu tulkojumu, ir nepieciešami spraudņi, kurus varat saņemt pret 1€ ķīlu. Pēc seansa beigām, atdodot spraudni, saņemsiet 1€ atpakaļ pie izejas no skatītāju  zāles.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mIB4nUyhNI8&t=4s

Vairāk informācijas: http://balticpearl.lv/

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Anora / Анора / Anora Ot 24.09.2024 21:00 Kino Splendid Palace
Pasākums Anora / Анора / Anora
Datums / Laiks Ot 24.09.2024 21:00
Norises vieta Kino Splendid Palace
Der zināt
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 9.68% apmērā no katras biļetes cenas!
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 18+ gadu vecuma
Oriģinālvaloda: angļu
Filmas tulkojums: tiek nodrošināts JŪSU audio austiņās* latviešu valodā un krievu valodā
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: 139min
Ieeja pasākumā: 15 min pirms filmas sākuma
 
*Lai dzirdētu tulkojumu, ir nepieciešami spraudņi, kurus varat saņemt pret 1€ ķīlu. Pēc seansa beigām, atdodot spraudni, saņemsiet 1€ atpakaļ pie izejas no skatītāju zāles.

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Kino Splendid Palace
Elizabetes iela 61 Rīga Latvija
Organizators
Teātra aģentūra BALTIJAS PĒRLE, biedrība
Krišjāņa Barona iela 25-18, Rīga, LV-1011, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40008267525
Pasākums Anora / Анора / Anora
Datums / Laiks Ot 24.09.2024 21:00
Norises vieta Kino Splendid Palace
Citi datumi Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Zvērs Biezoknī / Зверь В Чаще/ The Beast PopulārsPopulārsZvērs Biezoknī / Зверь В Чаще/ The Beast Kino Splendid Palace, Mazā zāle
Pirkt Džons Galjāno. Kāpums Un Kritums / Джон Гальяно. Взлет И Падение / High and Low. John Galliano PopulārsPopulārsDžons Galjāno. Kāpums Un Kritums / Джон Гальяно. Взлет И Падение / High and Low. John Galliano Kino Splendid Palace
Pirkt Tas Neesmu Es / Это Не Я / It's Not Me PopulārsPopulārsTas Neesmu Es / Это Не Я / It's Not Me Kino Splendid Palace
Pirkt Natašas Deja / Танец Наташи / Natashas Dance PopulārsPopulārsNatašas Deja / Танец Наташи / Natashas Dance Kino Splendid Palace
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot