logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

'Endorfin' Festivāls. Jauna elektroniskās mūzikas pieredze (PĀRCELTS NO 21.09.2024)

Se 24.05.2025 17:00
AB Dambis

 

Informējam, ka 'Endorfin' Festivāls kas bija paredzēts 21.09.24 AB Dambī, tiek Pārcelts uz 24.05.2025 pulksten 17:00. Iegādātās biļetes ir derīgas un tās nav jāmaina.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.


Endorfin Festivāls - Jauna elektroniskās mūzikas pieredze pašā Rīgas sirdī

Ar neaizmirstamu elektroniskās mūzikas festivālu AB dambī, Rīgā, tiek aizsākta jauna pasākumu sērija - "Endorfin", kas aicina ikvienu piedzīvot mūzikas spēku pilnīgi jaunā dimensijā. Pasākums notiks 2024. gada 21. Septembrī, piedāvājot unikālu pieredzi mūzikas un labsajūtas cienītājiem.

"Endorfin" festivāls sola neaizmirstamus mirkļus, apvienojot pasaules līmeņa elektroniskās mūzikas māksliniekus ar apzinātības un veselīga dzīvesveida konceptu. Pirmo reizi Latvijā ar savu DJ setu apmeklētājus apburs GUY J (Izraēla), enerģiskie Bombossa Brothers (Igaunija), kā arī “Endorfin” kustības aizsācējs Edgar Kozak (Latvija). Šie mākslinieki parūpēsies par atmosfēru, kas piepildīta ar intensīvu ritmu, pozitīvu enerģiju un neaizmirstamām emocijām.

“Endorfin” kustības galvenais uzsvars tiek likts uz dabisku un tīru pieredzi – festivāls norisināsies bez alkohola un narkotikām, ļaujot apmeklētājiem pilnībā iegrimt mūzikas un kopienas enerģijā. Papildus mūzikai, viesus sagaida labsajūtas aktivitātes - kopā vienosimies kopīgā meditācijā.

Apmeklētājus priecēs arī iespaidīga vizuālā šova programma, interaktīvas mākslas instalācijas, un īpaši iekārtotas atpūtas zonas, kas radīs unikālu un iedvesmojošu atmosfēru visas dienas un vakara garumā. Festivāla teritorijā būs pieejama veselīga, garšīga ēdienu un bezalkoholisko dzērienu izvēle no vietējiem ēdinātājiem.

Biļešu pārdošana jau ir sākusies. Pievienojies "Endorfin" kustībai un ļaujies dabīgas enerģijas plūsmai, kas pacels tevi jaunā apziņas un prieka līmenī!  Vairāk par ”Endrofin” kustību uzzini mūsu soctīklos @endorfin.world un mājaslapā https://endorfin.world/

Apmeklētājiem noteikts īpašs “Dress code” – iedvesmojies no Burning Man tematikas, esi radošs, izpaud savu individualitāti un ļauj apģērbam kļūt par daļu no unikālās “Endorfin” atmosfēras!

P.S “Endorfin” ir dienas festivāls, bez vecuma ierobežojuma. Aicinām pievienoties arī jaunākās atvases, taču iesakām padomāt par skaņas izolācijas atribūtiku.

Atklājiet festivāla īpašo pieredzi ar VIP biļetēm! Nokļūstiet tuvāk dīdžejam, izbaudiet ekskluzīvus kontaktus un izbaudiet labāko skatu uz Rīgas saulrieta norises vietu. Iegremdējieties pārsteidzošajā Guy J un Bombossa Brothers skanējumā, iesāciet vakaru ar welcome drink un kļūstiet par daļu no Endorfin festivālu veidojošās kodola kopienas. Ieguvumi: 1. Prioritāra piekļuve dīdžeju zonai, kas nodrošina elektrizējošu atmosfēru. 2. Ekskluzīvas tīklošanās iespējas ar citiem VIP viesiem. 3. Premium klases skats uz pasākuma norises vietu, lai gūtu vislabāko festivāla pieredzi. 4. Uzlabota skaņas pieredze īpaši izveidotā VIP zonā. 5. Apsveikuma dzēriens, lai labi sāktu festivālu!

Vairāk informācijas: https://endorfin.world

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
'Endorfin' Festivāls. Jauna elektroniskās mūzikas pieredze (PĀRCELTS NO 21.09.2024) Se 24.05.2025 17:00 AB Dambis 26.82 - 75.08
Pasākums 'Endorfin' Festivāls. Jauna elektroniskās mūzikas pieredze (PĀRCELTS NO 21.09.2024)
Datums / Laiks Se 24.05.2025 17:00
Norises vieta AB Dambis
Cena 26.82 - 75.08
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 7.26% apmērā no katras biļetes cenas!
Tirdzniecībā uz šo pasākumu Ieejas biļetes ir dažādās cenu grupās.
Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras.
Vispirms lūdzam iegādāties lētākās biļetes.
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma, līdz 16 gadu vecumam ieeja atļauta vecāku un/vai pilnvarotas personas uzraudzībā
Pasākuma valoda: latviešu
Bezmaksas ieeja: līdz 6 gadu vecumam
Pasākuma ilgums: ~6h
Ieeja pasākumā: no plkst. 16:30
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
AB Dambis
AB Dambis Rīga Latvija
Organizators
EDF SIA
Dzērvju iela 13, Salaspils, LV-2121, Salaspils,
Vien. Reģ. Nr.: 40203583637
Pasākums 'Endorfin' Festivāls. Jauna elektroniskās mūzikas pieredze (PĀRCELTS NO 21.09.2024)
Datums / Laiks Se 24.05.2025 17:00
Norises vieta AB Dambis
Cena 26.82 - 75.08
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot