logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Reklāmas Rīmu Nakts

Pk 22.11.2024 20:00 - Se 23.11.2024 01:30
Hanzas Perons
15.91 - 349.91

Reklāmas rīmu nakts: Dīvaina kultūras sadursme!

Uz vienu nakti ļaujieties pārņemt reklāmas cunami no visattālākajiem planētas nostūriem: apbrīnojami radošām, estētiskām, eksotiskām, aizkustinošām, dažkārt ļoti kičīgām un īpaši smieklīgām!

Pirms 42 gadiem Žana Marī Bursiko (Jean Marie Boursicot) izveidotā “Reklāmas rīmu nakts” ir kļuvusi par neatkārtojamu notikumu reklāmas kino cienītājiem visā pasaulē un visos 5 kontinentos.

Aizmirstiet par reklāmas komerciālo pusi, kas pārāk bieži ir agresīva, atkārtojoša vai uzbāzīga... Reklāmas rīmu nakts ir par izklaidi un lieliskām minifilmām!

Reklāma – tā ir #maģija! Atveriet savas acis un ausis, atverieties pasaulei un nāciet svinēt labākās – un mazliet sliktākās – radošās reklāmas no visas pasaules. Tas ir vakars, kas veltīts tam, lai skaļi un lepni paustu savu viedokli par izvēlētajām reklāmām. Ļaujieties izpausties tā, kā to dara Francijā, Madagaskarā vai Taiti! Reklāmas rīmu naktī mēs skaļi smejamies, kliedzam, aplaudējam, svilpojam un varbūt pat raudam. Reklāmas rīmu nakts jau kopš tā pieticīgajiem pirmsākumiem ir bijis neparasts NLO, kas staigā pa spraigu virvi starp reklāmu un šovu. Tas ir līdz šim neklasificējams koncepts.

Atmetiet dažus no saviem priekšstatiem par reklāmu. Reklāmām piemīt lieliska spēja piedāvāt pārsteidzošus kino mirkļus: asu sižetu, spriedzi, daudz eksotikas, pavērsienu, intrigu, melanholijas, nedaudz romantikas, bet visvairāk – daudz humora!

 

Šogad Latvijā nāc un izbaudi jautru un radošu atmosfēru ar aktivitātēm, spēlēm, Žoržu Siksnu, foršākajiem cilvēkiem un, protams, reklāmām!"

Brīdinājums: Nakts var izraisīt masveida aplausus un ovācijas. Jaunākās reklāmas, necenzētās reklāmas, labākās reklāmas, starptautiskās reklāmas, eksotiskās reklāmas, neparastās reklāmas, vēsturiskās reklāmas (no 1898. gada līdz mūsdienām), kultūras un politikas parodijas, aizliegtās reklāmas, 18+ reklāmas (tabakas, dzērienu, prezervatīvu, apakšveļas, azartspēļu), reklāmas, reklāmas, reklāmas, reklāmas... Nav cenzūras...

Vairāk informācijas: http://www.reklamasrimunakts.lv

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Reklāmas Rīmu Nakts Pk 22.11.2024 20:00 Hanzas Perons 15.91 - 349.91
Pasākums Reklāmas Rīmu Nakts
Datums / Laiks Pk 22.11.2024 20:00
Norises vieta Hanzas Perons
Cena 15.91 - 349.91
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Ja nepieciešams rēķins, aizpildiet lauku ''uzņēmuma rekvizīti'' (rēķinu ar rekvizītiem saņemsiet epastā no mums ne vēlāk kā 14 darba dienu laikā)
 
Ja nepieciešams rēķins ar pēcapmaksu, lūgums sūtīt e-pastu uz info@bilesuserviss.lv norādot konkrēto biļeti un rekvizītus (uzņēmuma nosaukums, reģistrācijas nummurs, PVN reģ. nr. un adrese), pieminot, ka nepieciešams rēķins. Jautājumu gadījumā rakstīt vai zvanīt Dārtai tel. 27821468 darta@wearevery.lv 
 
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 6.05% apmērā no katras biļetes cenas!
Pasākumu drīkst apmeklēt: 18+
Pasākuma valoda: latviešu, angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta 
Pasākuma ilgums: ~6.5h
Ieeja pasākumā: no plkst. 19:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav
Publicitātes nolūkos pasākums tiks filmēts un fotografēts.

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Hanzas Perons
Vidzemes priekšpilsēta Rīga Latvija
Organizators
We Are Very SIA
Sarma Nr. 37, Baldones pag., LV-2125, Ķekavas nov.,
Vien. Reģ. Nr.: 40103197321
Pasākums Reklāmas Rīmu Nakts
Datums / Laiks Pk 22.11.2024 20:00
Norises vieta Hanzas Perons
Cena 15.91 - 349.91
Šī organizatora pasākumi
Pirkt Marketing Shake 2024 mārketinga un komunikācijas festivāls. Ieraksts Marketing Shake 2024 mārketinga un komunikācijas festivāls. Ieraksts - Biļešu Serviss tiešsaiste
Pirkt Marketing Shake 2025 Marketing Shake 2025 Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot